There's A New Card In Town!

21-02-2019

Bij een cadeaukaart wordt al snel gedacht aan een plastic PVC kaart. Maar wat nou als er een nieuwe, mooie en vooral milieuvriendelijkere variant zou zijn?

In een tijdperk waarin milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staat was het wachten op het moment dat er een milieuvriendelijkere spreekwoordelijke zus op de markt zou komen van de bekende plastic PVC kaart. Met de nog steeds stijgende populariteit van de loyaliteits- en cadeaukaarten zijn deze de komende jaren nog niet weg te denken uit het straatbeeld. Echter, een vernieuwde versie op de plastic card blijkt gewenst in de markt. Deze ontwikkelende behoefte hebben wij niet alleen opgemerkt maar ook tot onze eigen behoefte gemaakt. Ons innovatieve DNA leidde tot een zoektocht naar een milieuvriendelijk alternatief van de plastic card, zonder verlies van kwaliteit. En dat is ons gelukt!

GOED NIEUWS VOOR DE BRANCHE, EEN PLASTIC CARD IS NIET MEER NODIG!

Een papieren kaarten met de look and feel van de vertrouwde plastic card, de board cards. Deze 100% recyclebare papieren kaarten zijn een geweldig alternatief voor de plastic card zoals wij deze kennen. Door de stugheid, sterkte en dikte laat deze kaart een levensduur en kwaltiet zien die vergelijkbaar is met een PVC kaart. De papieren kaarten kunnen op verschillende manieren worden gepersonaliseerd en doen hierbij niet onder voor de PVC kaart.

Wil je meer weten over onze papieren kaarten? Download dan hier onze informatiefolder of neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over!