Ons verhaal

Prisma Direct is bijna 30 jaar geleden begonnen als Marketing consultancy en Direct Marketing specialist. Het hele concept van klantenkaarten stond toen nog in de kinderschoenen. We werden marktleider en produceren inmiddels meer dan 50 miljoen kaarten per jaar. Maar Prisma Direct is meer dan alleen producent van plastic cards. Samen met de klant zijn we in staat een card programma volledig vorm te geven en uit te rollen.

Prisma Direct is 'on top off' de nieuwste ontwikkelingen en hierdoor altijd in staat innovatie te leveren. Heeft de klant behoefte aan een mooie maar simpele card of een bijzonder complexe of milieuvriendelijke? Ook dan bieden wij de juiste oplossing. In overleg met de klant leveren wij maatwerk en zijn in staat om aan iedere wens te voldoen, hoe bijzonder ook. Onze gespecialiseerde en ervaren account medewerkers zijn als geen ander in staat om de klant optimaal te adviseren en begeleiden gedurende het gehele traject. Maar Prisma Direct stopt niet daar. Indien gewenst verzorgen wij de (online)fulfilment en verzending van de passen, eventueel tezamen met een gepersonaliseerde brief.

Overig drukwerk (met of zonder passen) drukken en verzorgen wij ook graag voor onze klanten. Doormiddel van korte lijnen, 'open door' policy en intensief contact met de klanten blijft de klant gedurende het gehele proces betrokken bij de ontwikkelingen, van begin tot eind. Hierdoor blijft de klant 'in controll' met de constante mogelijkheid om bij te sturen en wijzigingen of aanpassingen door te voeren.

Wij weten de weg

Prisma Direct kent als geen ander de weg in de vaak complexe wereld van de (milieuvriendelijke) cards, fulfilment-eisen en online oplossingen. We combineren slimme IT-oplossingen met menselijke creativiteit.

Natuurlijk leveren we cards in kleine aantallen of bijzonder grote. Van simpel toegangsbewijs tot cards welke onderdeel zijn van bijzonder grote en complexe card schemes. Voor de retail, verzekeraars en eigenlijk alle overige marktsegmenten. Online, mobile, offline – Alle kanalen in symbiose laten samenwerken, dan ontstaat de magie.

Bent u klaar voor de grote sprong voorwaarts? Wij weten de weg.

Ons Team

Hilda de Ruiter
Client Manager
Hilda heeft jarenlange ervaring met het werken in sales- en marketing-functies en een bijzonder scherp oog en oor voor de uiteenlopende en vaak gecompliceerde wensen van onze opdrachtgevers. Ze is een regelaar pur sang en komt door haar open houding steeds tot de beste oplossing voor de klant. Haar empathische vermogen, oplossingsgerichtheid, uitgebreide kennis van de markt en onze daarin passende producten en diensten, staat er voor garant dat van iedere opdracht -van offerte tot aan verzending- steevast een succes wordt gemaakt.
Passions:
Hardlopen, body pump, stedentrips, uit eten en films
+31582800345
Janneke van der Zee
Sales
Als onderdeel van het account team draagt Janneke in belangrijke mate bij aan het goed vertalen van behoefte naar oplossingen en bewaakt zij tevens de kwaliteit van de uit te voeren opdrachten. Vanaf het samenstellen van de interne “job mappen” tot en met de evaluatie van het hele proces. Voor Janneke geen wens of probleem te groot, zij helpt verder of lost zo mogelijk vraagstukken direct op. Janneke is een “multi tasker” pur sang en daarom onmisbaar voor voor onze klanten en dus Prisma Direct. Een steunpunt in een wereld waar de snel opeenvolgende en regelmatig wijzigende wensen van onze opdrachtgevers meer regel dan uitzondering zijn.
Passions:
Sporten, Italië, Fashion en Festivals
058 280 0345
Linda Slooter
Marketing en Communicatie
Vanuit de duale opleiding Ondernemerschap en Retail Management werkt Linda bij Prisma Direct. Binnen Prisma Direct houdt ze zich intensief bezig met procesoptimalisatie, de verdere vormgeving alsmede uitvoering van de online marketing van Prisma Direct en biedt ze ondersteuning op diverse terreinen aan het account team en de directie van Prisma Direct.
Passions:
Paardrijden, vrijwilligerswerk in de gevangenis, fotografie
06 107 614 93
Marije van der Veen
Sales
Door haar uitgebreide ervaring als orderbegeleider, in verschillende branches, voelt Marije zich in haar acount-functie als een vis in het water. Marije is de aangewezen persoon voor de functie. Ze stelt de klant altijd centraal, en adviseert en begeleidt hen gedurende het gehele traject. Van offerte tot verzending. Marije denkt mee vanuit de positie van de klant en is altijd op zoek naar de best passende oplossing.
Passions:
Vrijwilligerswerk in het dierenasiel, interieur & tuin en yoga
058 280 0345
Jan van Leeuwen
Productie manager
Jan zorgt ervoor dat alle opdrachten verwerkt en verpakt worden conform de eisen van de klant en dat altijd binnen de daarvoor gegeven tijd. Samen met zijn team toegewijde collega's alles in het werk stellen om uiteindelijk een mooi eindproduct op te leveren. Dat is Jan zijn grootste motivatie. Jan denkt niet in problemen maar in oplossingen en is altijd op zoek naar de meest efficiënte manier van produceren zonder afbreuk te doen aan de overeengekomen kwaliteit of levertijden.
Passions:
Ondernemen, koken, sporten, city trips en zijn kinderen
+3158 280 0345
Fiona Halbertsma
Commercieel Manager
Fiona onderhoudt het commerciële contact met de opdrachtgevers. Het goed luisteren naar de klant-specifieke wensen en deze vervolgens vertalen en begeleiden naar een optimaal resultaat leidt tot een hoge klanttevredenheid. Dit laatste is haar grootste “drive”. Zij-aan-zij met de klant realiseert ze die speciale 'customised' oplossing op een zo kosten-efficiënt mogelijke manier.
Passions:
Dochter, koken en reizen
+31629040442
Ed van Damme
CEO
Ed is in 1992 als Marketing consultant het bedrijf gestart en heeft sinds die tijd aan de basis gestaan van vele loyaliteits-, lidmaatschaps- en giftcardconcepten. In 2005/2006 heeft Ed, na een grondige evaluatie van de Amerikaanse en Engelse giftcard-markt, de giftcards zoals wij ze hedendaags kennen in Nederland geïntroduceerd. Dit in veel gevallen als de attractieve en efficiënte vervanger van de toen veelgebruikte papieren waardebon/voucher. De cadeaukaarten-wereld heeft zich vanaf dat moment enorm ontwikkeld en Prisma is in die ontwikkeling door innovatieve oplossingen, zoals B2B-maatwerkopdrachten, kosten-efficiënte fulfilment, supply chain- en distributie oplossingen en hoge service levels steeds de koploper gebleven. De on- en offline wereld verbinden in een omgeving waarbij onze klanten centraal staan. Dat is de "drive" van Ed, bijgestaan door een zeer toegewijd team van specialisten.
Passions:
Mensen, Classic cars, de Wereld om ons heen
+31582800345
Prisma Direct Leeuwarden
53.199731
5.854913

Contact

Prisma Direct
Pallasweg 11
8938 AS Leeuwarden

+31 58 2800 345


leeuwarden
Routebeschrijving

Vacatures

Open sollicitatie (8 - 40 uur)